12-15 червня 2013 року відбувся ІІ етап підготовки лідерів-керівників ШКП.
До м.Рівного разом з нами прибули педагоги і психологи з загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів Вінницької, Рівненської та Житомирської областей.
Учасників семінару привітав координатор реалізації завдань проекту в Рівненській області, перший проректор Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Вєтров Іван Васильович.
 З польської сторони нас, як  майбутніх керівників Шкільних клубів підприємництва вітала представник Центру розвитку освіти Польщі, директор Мазовецького центру підвищення кваліфікації вчителів, психолог, тренер-експерт міжнародного класу - Катажина Кошевська. 

Програма семінару нас надзвичайно порадувала. Кожен день був наповнений новою цікавою інформацією та яскравими враженнями.

Ми не тільки працювали, а й отримали задоволення від спілкування та відпочинку з новими друзями.




4-5 червня 2013 року ми стали учасниками І етапу підготовки лідерів-керівників Шкільних клубів підприємництва 
Учасниками семінару-тренінгу були команди з 5-ти загальноосвітніх та 2-ох професійно-технічних навчальних закладів м.Вінниці та Вінницької області.
Навчання проводилося на базі Вінницького обласного інституту післядипломної освіти педагогічних працівників тренерами-експертами.

1 коментар :

  1. Дуже гарні фотографії. Яскраво свідчать про цікаву і натхненну роботу.
    Наталя і Ліля, ви молодці!
    Щиро Ваші, Л.Києнко-Романюк, І.Мацієнко.

    ВідповістиВидалити